Hrvatski Savez uzgajivača ovaca i koza

Croatian Association of Sheep and Goat Breeders

U prodaji je novi priručnik za uzgajivače ovaca i koza

Priručnik “Hranidba ovaca  i koza” temeljen je na odabranim člancima iz “Ovčarsko – kozarskog lista i obrađuje različite teme iz područja hranidbe ovaca i koza.

Autori tekstova u ovom priručniku su naši uvaženi stručnjaci koji godinama surađuju s Hrvatskim savezom uzgajivača ovaca i koza, unaprjeđujući ovaj važan segment naše stočarske proizvodnje: prof. dr. sc. Boro Mioč, doc. dr. sc. Goran Kiš, prof. dr. sc. Josip Leto,  Urednici knjige-priručnika su doc. dr. sc. Zdravko Barać i Tatjana Sinković, dipl. ing. agr.

Knjiga je otisnuta na 150 stranica, formata 19,5 x 24 cm, tvrdih korica, šivanog uveza, a sadržajno je podijeljena u 4 cjeline: 1. hranidba janjadi i jaradi; 2. krmiva u hranidbi ovaca i koza; 3. hranidba različitih kategorija ovaca i koza; 4. minerali, vitamini, probiotici, voda i sol u hranidbi ovaca i koza.

Ova knjiga izvrsna je literatura za sve one koji su na bilo koji način uključeni u sektor ovčarstva i kozarstva u RH, a predstavlja nezaobilaznu literaturu za uzgajivače ovaca i koza i sve one koje sudjeluju u upravljanju farmama ovaca i koza.

Knjiga se može naručiti u Stručnoj službi Saveza: tsinkovic@hpa.hr

Cijena knjige: 100,00 kn